Вікторія Шилова виключена з Радикальної партії за зраду народу України

13 грудня 2013, 12:44
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
Вікторія Шилова виключена з Радикальної партії за зраду народу України

13 грудня відбулося термінове засідання Політради Радикальної партії

Після того, як Вікторія Шилова, яку Радикальна партія висунула кандидатом у депутати у 223-му окрузі м. Києва на виборах 15 грудня, відмовилася виконувати рішення Партії, спрямовані на консолідацію усіх опозиційних сил, а також відмовилась підтримувати узгодженого єдиного кадидидата від опозиційних сил у 223-му окрузі Юрія Левченка, Політрада Радикальної партії на терміновому засіданні, яке відбулося 13 грудня, вирішила:

1.Звільнити Шилову Вікторію Віталіївну з посади заступника лідера Партії за дії, що протирічать політиці Партії, спрямованої на консолідацію опозиційних сил в Україні для боротьби з регіоналівським режимом.

2. Виключити Шилову Вікторію Віталїївну з лав Радикальної партії за порушення стутуту Партії та зраду народу України.

3.Звернутися до Центральної виборчої комісії з вимогою скасувати реєстрацію Шилової Вікторії Віталіївни кандидатом в народні депутати по 223-му одномандатному виборчому окрузі у зв’язку із відкликанням рішення про її висування суб’єктом висування – Радикальною партією.

Радикальна партія ще раз підтверджує своє попереднє рішення про консолідацію опозиційних сил на виборах 15 грудня у 5-ти проблемних округах та закликає всіх виборців 223-го округу м. Києва прийти на вибори та підтримати єдиного узгодженого кандидата від опозиції  Юрія Левченка.


Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.