Влада готує арешт єдиного кандидата від опозиції в 94 окрузі Андрія Лозового

13 грудня 2013, 12:12
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
Влада готує арешт єдиного кандидата від опозиції в 94 окрузі Андрія Лозового

За повідомленнями чесних офіцерів у СБУ та прокуратурі, влада готує чергову спробу сфабрикувати кримінальну справу та арештувати єдиного кандидата від опозиції у 94 окрузі Андрія Лозового

Прокуратура хоче арештувати опозиційного кандидата. Підставою цього стало те, що «регіоналівська» прокуратура вважає Андрія Лозового організатором блокування спецпідрозділу "Тигр" у Василькові. Напредодні Київська обласна прокуратура вже порушила відповідну кримінальну справу. Як відомо, 9 грудня Андрій Лозовой разом з десятками васильківців, у буквальному сенсі, лягли перед машинами карателів, які влада планувала кинути проти Євромайдану.

Джерела повідомляють, що влада поставила завдання затримати Андрія вже сьогодні. До цього злочину влада планує залучити спецпідрозділ СБУ «Альфа». 

Ця брудна провокація сталася одразу, як учора три найбільші опозиційні партії - ВО «Батьківщина», ПП «УДАР» Віталія Кличка та ВО «Свобода» оголосили про підтримку Лозового як єдиного опозиційного кандидата у 94-му окрузі. 

Спочатку влада незаконно зняла з виборів кандидата від «Батьківщини» в 94-му окрузі Віктора Романюка, розраховуючи на легку перемогу свого ставленика Руслана Бадаєва. Але коли сценарій влади був зруйнований заявою трьох опозиційних сил про підтримку Лозового, регіоналівські «опричники» кинули всі сили аби усунути майбутнього переможця виборів. 

Ми знайдемо сили захистити нашого Андрія від бандитів у погонах, а замовники цього злочину  вже скоро будуть відповідати за участь у політичних репресіях. Ми попереджаємо про кримінальну відповідальність фабрикантів справи та тих, хто буде виконувати злочинні накази. 

Опозиційні сили ще раз звертаються до виборців 94-го округу із закликом прийти на вибори 15 грудня та підтримати єдиного кандидата від опозиції Андрія Лозового.

Слава Україні!


Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.