Що сьогодні відбулося у парламенті

09 жовтня 2013, 13:57
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
2024

Звітую перед людьми за свою роботу

Люди, знайте правду! Сьогодні бісоводима Верховна Рада не підтримала законопроект про скасування величезних депутатських і чиновницьких пенсій.

Не голосував ніхто (!) з Партії регіонів, де найбільше "блатних" пенсіонерів.

З "Батьківщини" не голосували: Джемільов (сам пенсіонер), Катеринчук, Данілов, Дзендзерський, Кожем'якін, Лунченко, Немиря, Москаль (генерал-пенсіонер), Пашинський, Сас, Сергієнко (пенсіонер), Тарасюк (пенсіонер), Стець, Терьохін, Шульга.

З "Удару" - Паламарчук, Ванзуряк, Карпунцов, Ковальчук, Кутовий, Раупов, Сольвар.

Зі "Свободи" -  Ханенко

Комуністична партія - не голосував Герасимчук.

Позафракційні, які не підтримали вказаний вище законопроект - Балога, Жеваго, Кравчук, Кутовий, Тимошенко, Миримський, Палиця, Рибаков, Стаднійчук, Табалови (обидва), Купчак, Немілостівий, Рибак (за регламентом - позафракційний), Скосар.

Начувайтесь! "Жирну" депутатську пенсію у вас заберу я, коли буду при владі.

                                                                                              
***

Регіонали "клеять дурочку" у парламенті. Вони штучно затягують розгляд другорядних питань, аби сьогодні не вистачило часу розглянути кричуще важливі для українських громадян питання: мораторій на закриття медичних закладів і відновлення справедливості у нарахуванні пенсій. Дії парламентської більшості - це вершина цинізму. Ми винесемо цю банду на вилах.


***

Спікер парламенту Володимир Рибак назвав мене брехуном і пообіцяв переписати на мене половину своєї пенсії. Насправді найбільші брехуни в Україні - це регіонали, і про це знають усі. А пенсію нехай вернуть не мені, а мільйонам обкрадених ними громадян.


***

Я відмовився підписати чолобитну до Януковича помилувати Юлію Тимошенко, з якою сьогодні в Раді носився Яценюк. Милують злочинців. Тимошенко не винна, тож має бути не помилувана, а повністю виправдана, реабілітована і поновлена в усіх правах. Оцього і треба вимагати від Януковича. Але боягуз Яценюк вміє тільки у панів милостиню просити.

Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії




Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Янукович,Яценюк,ВР,законопроект,свобода,парламент,РПЛ,Радикальна партія,тимошенко,Олег Ляшко,мораторій,медичні заклади,пенсія,Рибак,голосування,позафракційні,громадяни
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.