Дітовбивця грітиме нари

07 жовтня 2013, 17:08
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1149

Суд залишив у силі вирок по кримінальній справі майора міліції Сергія Ярошенка

Цей виродок у Борзні на Чернігівщині напав на молоду вагітну дівчину Оксану Циганок, звіряче побив її, порізав ножем - дівчина чудом вижила. Але її ненароджена донечка загинула від Ярошенкового ножа в утробі своєї матері. Спи спокійно, маленький ангел...
Від початку і до кінця я тримав справу на особистому контролі. Як ми дізналися згодом, ще у 1998 році бандит Ярошенко зґвалтував дівчину-сироту з Борзнянського інтернату і втопив її. Тоді злочин зійшов з рук цьому покидькові. Нині він теж хотів відкупитися, але я не дав: особисто приїзджав на більшість судів та мітингів з вимогою справедливої кари вбивці у погонах.
Ярошенкові дали 14 років. Сьогодні відбувся розгляд апеляції. Адвокатом Оксани Циганок виступив керівник Чернігівської обласної організації Радикальної партії Олег Купрієнко. Щойно Олег Васильович повідомив мене, що Апеляційний суд Чернігівської області залишив вирок у силі.
Справедливість є, за неї варто боротися!

Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: суд,ВР,РПЛ,Радикальна партія,Ярошенко,апеляція,Олег Ляшко,зґвалтування,мітинг,майор,дітовбивця,кримінальна справа,Борзна,Олег Купрієнко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.