Мої вчителі

06 жовтня 2013, 12:49
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
740
Мої вчителі

Бути Вчителем за таку зарплату - подвиг

Це Галина Сергіївна Горда, моя класна керівниця у Борзнянській школі-інтернаті. Заїхав привітати її з професійним святом. Галина Сергіївна - золота людина із безмежним серцем. Вона завжди ставилась до учнів, мов до рідних дітей, із материнською турботою опікала нас. А інтернатівцям так не вистачає простого людського тепла і розуміння...
Ця красуня прийшла працювати в Інтернат ще зовсім молодою дівчинкою і все своє життя присвятила соціальним сиротам.
Дорога Галина Сергіївна, дякую, що Ви є!)))


Чистимо кукурудзу з Михайлом Івановичем Рожком. Це мій кращий друг - вчитель історії у Борзнянській школі-інтернаті. Приїхав привітати і його. Історія була моїм улюбленим предметом і, бувало, що ми з ним на уроках сперечалися, особливо, коли він розказував нам про роль компартії. Це були 80-ті, і я, школяр, взапой читав про репресії, голодомор, війну, культ особистості та застій, і це була зовсім інша історія, ніж та, про яку нам розказували в школі. А ще Михайло Іванович і його дружина Галина Іванівна часто брали нас, інтернатівських пацанів, до себе додому. Ми росли разом з їхніми рідними дітьми, і ставились батьки до всіх однаково. Я повік буду вдячний цим людям. На жаль, Галина Іванівна померла у цьому році... Однак Михайло Іванович - молодець, самотужки тримає господарство на відмінно. Намагаюсь його провідувати. І, коли приїжджаю, допомагаю йому.

Всіх освітян - з Днем Учителя!
Міцного здоров'я вам, терпіння, щастя, якнайбільше радості, порозуміння з людьми!
Найголовніше для Вчителя - це любов до дітей і повага до кожної дитини як до Особистості! Пам'ятайте це!
Коли Радикальна партія здобуде владу, я забезпечу всім Учителям гідну зарплату та достойні умови праці. Бо люди цієї професії - це Великі люди, які навчають наших дітей, часто замінюючи їм нас, батьків.

Хай береже Вас Господь!


Ваш Олег Ляшко

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: ВР,парламент,РПЛ,Радикальна партія,Олег Ляшко,влада,свято,Борзна,інтернат,умови праці,гідна зарплата,День Учителя
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.