Тимошенко в Німеччині - перемога Януковича

04 жовтня 2013, 15:49
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1819
Тимошенко в Німеччині - перемога Януковича

Ймовірний виїзд Юлії Тимошенко на лікування в Німеччину - це капітуляція опозиції і перемога Партії регіонів та персонально Януковича

Це пастка: відколи вона виїде за кордон, їй вже не дадуть повернутися в Україну, і тим більше, взяти участь у виборах. Ми живемо не у той час, коли, як Лєнін, можна робити революцію з іншої держави. По-людськи я розумію, як Юлі важко. Це неймовірний тиск на психіку, коли ти щосекунди 24 години на добу знаходишся під наглядом відеокамер. Коли, вибачте, у туалет не можеш сходити спокійно - витримати цей кошмар справді майже нереально. Але це катастрофічна політична помилка. Україна втратить свого головного революціонера. Поїхати за кордон - це залишити країну напризволяще режиму Януковича.
Влада буде лише аплодувати її вчинку. Юлія Тимошенко має бути не помилувана, а звільнена, визнана політв'язнем і реабілітована.
Юля, не здавайся, треба потерпіти! Я знаю тебе багато років і не вірю, що ти готова здатися!

Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Янукович,ВР,парламент,РПЛ,Радикальна партія,Олег Ляшко,вибори,Партія регіонів,Німеччина,політика,Юлія Тимошенко,ЮВТ,революція,лікування,капітуляція
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.