Російський шпигун у лавах української опозиції

03 жовтня 2013, 11:53
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1619

Тягнибок має повіситися на яблуні після такої ганьби

Чомусь всі "опозиціонери" забули про російське громадянство Корнацького, виставивши його кандидатом від "Батьківщини", "Свободи" і "Удару"? Це те саме, що виставити від опозиції Маркова чи Новинського.
"Об'єднана опозиція" заявила, що по проблемних округах - вибори 15 грудня - підтримає тих, кого вже висувала: Корнацького, Даценка, Левченка, Булатецького, Романюка. Ці лузери, не являючи собою нічого, вигравши на політичному факторі вибори - не змогли захистити результат. І вони тепер знову лізуть у Верховну Раду! Це як треба зневажати своїх виборців, щоб таке зробити.
Аркадій Корнацький - громадянин Росії, явний агент ФСБ - балотувався до Госдуми РФ від "Отєчєство - Вся Россія!". Він заперечував право українців на свій вибір, на свою державність. Після цього Яценюк, Кличко і ...Тягнибок цього україножера підтримують. Чому? Причина - очевидна: гроші. Вони і Україну готові продати.

Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Яценюк,ФСБ,ВР,Росія,Тягнибок,Батьківщина,агент,РФ,парламент,Госдума,ВО "Свобода",РПЛ,УДАР,Марков,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,вибори,Корнацький,опозиціонери,проблемні округи,російське громадянство,Новинський
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.