Мама чекає

01 жовтня 2013, 17:15
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
784
Мама чекає

Як буває самотньо і холодно на душі, коли більша частина життя вже минула, пенсія маленька, болячки мучають...

Але всі ці проблеми видаються дріб'язковими перед однією: син так рідко дзвонить, а коли востаннє був у гостях - ех, згадувати важко, ледь не рік тому. Ноги болять. Ліки треба купити - грошей нема. Де ж їх узяти? На продукти не вистачає. У сина попросити соромно, а сам він - не запропонує...
Так хотілося б, щоб подібні ситуації були надзвичайною рідкістю. А ще краще - аби їх не було б взагалі. Сьогодні Міжнародний день людей похилого віку. Проявіть увагу до ваших рідних, які вже прожили поважно часу. Мама, тато, бабуся, дідусь - вони так чекають на ваш дзвінок. А якщо в гості заїдете - для них це точно буде справжнім святом. Зараз завершу справи, куплю торт і квіти і поїду до Мами. Хто її знає особисто - не кажіть, хай буде сюрприз.

P.S. Зараз у Мами. Привітав з Міжнародним днем людей похилого віку. Невеселе свято, звісно. Але Мама щаслива, що я приїхав. Сподіваюсь, Ви зробили так само. Мама чи бабуся чекає... Треба хоча б подзвонити.


Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: ВР,мама,парламент,РПЛ,Радикальна партія,Олег Ляшко,пенсія,liashko,ліки,рідні,повага
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.