Менти рулять

28 вересня 2013, 17:54
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
Менти рулять

У Краснодоні сьогодні вночі спалили авто мого громадського помічника, учасника руху "Дорожній контроль. Луганськ" Миколи Найдина

Луганські правоохоронці не поспішають шукати зловмисників, бо, думаю, що це і є їхніх брудних рук справа. Адже Микола з побратимами активно бореться з корупцією в правоохоронних органах, зокрема, ДАІ.

Кілька тижнів тому жертвою нападу зловмисників став ще один мій помічник у Луганську Всеволод Філімоненко - журналіст інтернет-ТБ "Голос народу". У самому центрі міста зловмисники викрали з його авто iPad, у якому зберігалась важлива професійна та особиста інформація. При цьому злодії не взяли грошей, які лежали поруч у сумці, та дорогу фотокамеру. Злочин досі не розкрито. Чи не тому, що Всеволод теж жорстко викриває оборотнів у погонах?

Мої звернення до керівника Луганського обласного управління МВС генерала Польського та прокурора області Мельника з вимогою вжити всіх заходів для пошуку злочинців поки що залишаються без відповіді.

Але членів моєї команди не залякають, ми будемо продовжувати боротьбу з корупцією і зловживаннями у владі та правоохоронних органах.

Олег Ляшко,

Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Ляшко,Олег Ляшко,напад,помічники
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.