Марадону - на нари!

13 вересня 2013, 12:36
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1127

Бандит має сидіти в тюрмі, а не в парламенті

Наступним кроком після позбавлення Маркова мандата має бути притягнення його до кримінальної відповідальності за фальсифікацію результатів виборів на його окрузі та інші тяжкі злочини. Марков нарешті має бути покараний за кров і сльози, від яких через його банду багато років захлиналася Одеса.
Якби в нашій країні існувало правосуддя, Марков (він же – відомий одеський мафіозі Марадона) не міг би не те що балотуватися у народні депутати, а й дихати одним повітрям з виборцями! Максимум, що б йому світило - „статус” пахана на зоні. За жорстокі побиття людей під час розгону мирних демонстрацій, врешті за антиукраїнську, антидержавну діяльність в інтересах Росії!
Марчело, певно, вважає, що схопив Бога за бороду. Думав, що регіонали „своїх” не здають, тому продався їм з потрохами? Обломися! Бог не фраєр, всім і за все рано чи пізно доводиться платити.
Окрім Маркова, кримінальну відповідальність мають понести і інші провладні кандидати, які також намагалися шляхом фальсифікації волевиявлення і крадіжки голосів у п’яти „проблемних” округах отримати перемогу. А також усі виконавці цих злочинів – члени дільничних, окружних комісій, ЦВК.
А "Батьківщина" та "Удар", які нещодавно виступали проти фальсифікацій, сьогодні підтримують Маркова. Ну хіба не дегенерати?

Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: ВР,Росія,парламент,Ігор Марков,Марадона,РПЛ,Одеса,Радикальна партія,ЦВК,мандат,Олег Ляшко,кримінальна відповідальність,фальсифікації,проблемні округи,мафіозі,комісії
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.