Китай нам допоможе

29 серпня 2013, 16:04
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1268

Труснемо російську економіку спільно з Китаєм!

Не лише Україна потрапляє під російську «гарячу руку», яка влітку цього року почала особливо активно махати шаблею направо і наліво, обмежуючи доступ наших товарів на ринок країн-членів Митного Союзу. Тепер у немилість Кремля поруч з українською порцеляною – нова ділянка торговельного фронту – також потрапив Китай.
Чесно кажучи, умовне сусідство в одному списку з такою країною як Китай мене особисто тішить. Тепер не лише ми, але й китайці відчують на собі усі «прелєсті» російської зовнішньої політики.
Думаю, що останнім часом російське керівництво поводить себе так агресивно не лише через те, що іноземні товари, які завозяться на російський ринок, низької якості. Просто Росія хоче показати, що у неї так само є міжнародні іграшки, такі, наприклад, як Митний Союз. Хоче відчути драйв від того, що ці іграшки часом можуть демонструвати російську імперську силу. 
Пропоную українському керівництву ініціювати проведення невідкладних консультацій з Китаєм не предмет вироблення адекватних кроків від російського імпорту. Нехай вони відчують, що два ринки – український та китайській – фактор серйозний. Причому настільки, що може перевернути усю російську економіку. 
Та навряд чи у влади або в так званої опозиції вистачить духу та вмінь для таких геополітичних ігор.
А от у нас – вистачить.


Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Китай,ВР,Росія,парламент,Кремль,Ляшко,РПЛ,Радикальна партія,liashko,Митний союз,імпорт,порцеляна,російська економіка
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.