Голодні шахтарі вже гострять свої вила!

21 серпня 2013, 10:16
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1055

Не тільки влада знущається над людьми

Нові подробиці подій на шахті „Менжинського” (нині - ТОВ «Інтер-Інвест вугілля»), що належить протеже Яценюка, кандидату у депутати від "Батьківщини" Ігорю Ліскі, який кілька місяців тримав робітників упроголодь без зарплати.
Вчора трудовий колектив передав вимоги із підписами „робочій групі”, що прибула з Києва. У вівторок весь вечір у кабінеті головного інженера шахти, окрім сімох працівників, знаходилися представники Мінвуглепрому, інвестора, директор і голова профкому, яким робочі, що зібралися на площі, заочно висловили недовіру. Прибув і сам Ігор Ліскі з охороною – але вона цьому злодюзі не допоможе! Адже саме через жадібність керівника підприємства голодний і розлючений колектив вдався до крайніх дій.
Бізнесмени і чиновники, які комфортно влаштувалися у затишному кабінеті, не поспішали знаходити вихід із ситуації. Пропонувалися варіанти часткового вирішення проблеми – виплатити залишок заборгованості за квітень (!). Як на мене, це верх лицемірства! Хто б цим зажраним мордам пояснив, що люди не можуть все літо чекати зарплати за весну! Депутати вже на Мальдіви встигли злітати по кілька разів, а діти в сім’ях луганських шахтарів з весни хліба чекають! Звісно, людей ця подачка не влаштувала, вони вирішили стояти до останнього.
Вимоги шахтарів наступні:
- До Дня шахтаря виплатити 100% заборгованості із зарплатні
- Переглянути розміри тарифних ставок, які на даному підприємстві є найнижчими серед вугільних підприємств Луганщини
- Звільнити з посади директора шахти Н.І.Снежко, який не забезпечив своєчасну виплату заборгованості із зарплати, не захистив колектив, притягнути його до відповідальності
- Надати трудовому колективу можливість провести вибори нового директора і перевибори голови профкому шахти шляхом відкритого голосування
- До 1 вересня перевести шахту в об’єднання «Первомайськвугілля»
У разі невиконання вимог трудовий колектив на День шахтаря проведе попереджувальну акцію біля стін Луганської облдержадміністрації. Якщо і тоді шахтарів не почують, вони за підтримки Радикальної партії організують більш серйозні акції. І тоді і Ліскі, і його патрон Яценюк, і керівництво Мінвуглепрому не сховаються від народного гніву. Вилами всіх забезпечу.

Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: ВР,Батьківщина,парламент,Луганщина,Вила,Радикальна партія,Київ,зарплата,Олег Ляшко,liashko,Арсеній Яценюк,шахтарі,Первомайськвугілля,Ігор Ліскі,шахрай,Інтер-Інвест вугілля
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.