5 колосків

07 серпня 2013, 19:38
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1205
5 колосків

Трагічна сторінка нашої історії

Сьогодні, 7 серпня, виповнюється 80 років від дня появи Постанови ЦВК і РНК СРСР “Про охорону майна державних підприємств, колгоспів і кооперації та зміцнення суспільної (соціалістичної) власності від 7 серпня 1932 року”.

За цим законом найменші крадіжки державного майна каралися смертю. До смерті засуджувалися навіть маленькі діти, які, помираючи з голоду, насмілювалися підібрати на колгоспному полі кілька колосків, що лишилися після збору врожаю. Смертний вирок деколи замінювали понад десятирічним ув'язненням із конфіскацією всього майна.
Амністія заборонялася. За рік було засуджено 150 тисяч осіб.

Окрім власне самого закону існувала також Таємна Інструкція Верховного Суду, Прокуратури та ОГПУ СРСР про застосування Постанови від 7 серпня 1932 р.
Наразі цей даний матеріал вилучено із сайту СБУ.

Соромно, що Компартія в Україні досі не заборонена. Я вніс відповідний законопроект до Верховної Ради, проте нині там антиукраїнська більшість, яка не підтримала мою ініціативу. Але рано чи пізно в країні настануть радикальні зміни - і комуно-сатаністи нестимуть відповідальність за кожен свій злочин

Олег Ляшко
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: голод,ВР,парламент,РПЛ,СРСР,Радикальна партія,Олег Ляшко,радикальні зміни,компартія,5 колосків,комуно-сатаністи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.