Самотньо без тебе, Юля...

05 серпня 2013, 17:56
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1120
Самотньо без тебе, Юля...

Вже 2 роки

"Опустела без тебя Земля… Как мне несколько часов прожить?…" - чомусь згадується ця пісня, коли розумієш, наскільки сьогодні не вистачає Юлі на волі. Як же і мені її не вистачає! Ми б з нею дали такої порчуханки регіоналам і Януковичу, що їм би мало не здалося! А що робиться в "Батьківщині" без Юлі? Бардак, хаос, абсолютна недієздатність, співпраця з владою, прогресуюча політична імпотенція, місця у списку продаються, наче труси на базарі, звідси нові тушки, новим лідером партії (сюр!) за спиною Юлії оголосили Яценюка, який травив Тимошенко на президентських виборах. Але я не дам диктатору і кролику з його звіринця згноїти ЮВТ в тюрмі. Вона буде вільною - але для цього мені потрібна підтримка людей, бо сам я, що б не робив, того зробити не зможу - тільки разом з вами. Вся надія на вас, українці!

Олег Ляшко
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Яценюк,ВР,кролик,парламент,диктатура,РПЛ,Олег Ляшко,регіонали,влада,liashko,Юлія Тимошенко,президентські вибори,ЮВТ,Tymoshenko,лідер,самотність
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.