Ще 16 мільярдів - на капризи влади

10 липня 2013, 08:37
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
562
Ще 16 мільярдів - на капризи влади

Попов затягує борговий зашморг на шиї Києва

Цей „замінник Черновецького” просить уряд Азарова надати столиці державні гарантії для того, щоб взяти кредити на суму 16 мільярдів гривень - нібито для будівництва метро на Троєщину та Подільського мостового переходу. Якби всі ті гроші пішли за призначенням, сьогодні на метро, мабуть, не тільки на Троєщину, а й на Північний полюс доїхати можна було б! Але найгірше те, що Київ вже й так у боргах, як у шовках: станом на лютий цього року загальна сума боргу київського бюджету склала понад 10 мільярдів гривень! Попов хоче збільшити цей борг у 2,5 рази, прикриваючись благими намірами.
Насправді Попов прекрасно розуміє, що жодної відповідальності за цей борг нести не буде, бо він не мер - і кияни за нього не проголосують. А всі наслідки від такого рішення розгрібатимуть кияни, яких за відсутності справжнього народного мера нема кому захистити від цих псевдо-керманичей.
Нагадаю, депутати пішли на канікули, так і не проголосувавши за вибори у столиці. Яценюк і Кличко, мабуть, на літаки поспішали, щоб встигнути на свої гавайські округи, тож забули свої ж вимоги, які ставили регіоналам щодо необхідності обрання мера столиці.
Києву - радикальні зміни!

Олег Ляшко
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: метро,Яценюк,Кличко,Попов,РПЛ,Радикальна партія,Київ,Олег Ляшко,вибори,столиця,регіонали,депутати,liashko,мер,уряд Азарова,сесія,канікули
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.