Сволота ти, а не майор міліції!

03 липня 2013, 18:35
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
2883

Час розплати настає...


У середу майже весь день провів у Ніжинському міськрайонному суді, де розглядалася гучна справа Борзнанського маніяка, екс-майора міліції Сергія Ярошенка, який напав на 21-річну вагітну Оксану Циганок, скалічив її та ножем вспоров живіт, вбивши її ненароджену дитину. Дівчина дивом лишилася жива, але тепер змушена доводити, що це не вона заподіяла собі шкоду, що це Ярошенко напав на неї, а не навпаки. Смішно? Мені ні. Бо в нашій країні, у наших судах за гроші можна довести найабсурднішу нісенітницю!
Це був важкий день. Із тремтінням у серці разом із Оксаною, її мамою Любов'ю Володимирівною та однодумцями, які приїхали підтримати, спостерігав за ходом засідання. Відчував душею, як важко цим тендітним, але мужнім жінкам. По-перше, у них перед очима досі той страшний день, який розділив життя на „до” та „після”. По-друге – їм страшно за те, що буде далі, чи буде злодій справедливо покараний, чи не відкупиться, не прикриється впливовими зв’язками.
Відчуваючи це, я, як міг, намагався заспокоїти цих жінок, і дав слово Оксані та її рідним – кістьми лягу, але згною цього покидька у тюрмі. Щоб тільки вони почувалися у безпеці і змогли засинати спокійно.
Уявіть, ця тварюка-Ярошенко навіть не визнає своєї провини і не готовий покаятись! Хоча, що ще чекати від виродка, який, порізавши вагітній дівчині обличчя, ножем крутив у різні сторони в її животі, роздираючи маленьке тіло її ненарожденної донечки... Пишу це, а в самого – мурахи по шкірі від жаху.
Коли колегія суддів направилась до нарадчої кімнати, я не витримав і підійшов до дітовбивці Ярошенка, щоб подивитися в очі цій падлюці і спитати, за що він убив малесеньке дитя? Воно лише мукало у відповідь. Дуже хотілося схопити цю сволоту за горло... Але співробітники суду ізолювали виродка у кабіні зі спецскла, чим врятували від людського самосуду...
У мене самого підростає донечка. І мене аж підкидає від однієї лише думки, що по одній землі з нею ходять такі потвори, такі нелюди, як цей Ярошенко, які несуть небезпеку для жінок і їх ненароджених дітей. Думаю, мене зрозуміє кожен нормальний батько.
Врешті суд  на попередньому розгляді справи мента-дітовбивці постановив:
1. Розпочати розгляд справи 12 липня о 10 ранку в цілому;
2. Допустити до розгляду справи (крім допиту свідків), представників ЗМІ.
Що ж, вважаю, це вагомий крок до того, що Ярошенко буде покараний справедливо.
Я як народний депутат, батько і просто небайдужа людина, обіцяю, що триматиму справу на контролі і не заспокоюся, поки не дочекаюся справедливої кари. В інтересах Ярошенка, щоб суд кинув його за грати довіку. У іншому випадку – суд Лінча не минучий. Я йому сказав, що сам на вилах винесу його к й...ній матері, поставлю на вуха всю Борзнань, всю країну, і він взагалі пожалкує, що народився на світ. Бо якби не цей мерзотник, на світ народилася б інша, людина. Світла і чиста дитина Оксани Циганок...
Оксанко, все у тебе буде добре! Знаю як важко, але ти гідна красивих і здорових діточок. Обіцяю, що коли це диво з тобою станеться, буду їх хрещеним батьком і нікому не дам їх образити!


Олег Ляшко
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: ВР,РПЛ,Олег Ляшко,liashko,змі,вбивство,Ніжин,Оксана циганок,суд Лінча,Чернігівська область,Борзна,судова справа,тварюка-Ярошенко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.