Передав квіти матері Юлії Тимошенко Людмилі Тєлєгіній

26 червня 2013, 11:48
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1115
Передав квіти матері Юлії Тимошенко Людмилі Тєлєгіній

Чому всі забули про маму? Їй - найважче

Звісно, через арешт Юлі страждають всі її рідні, близькі та прихильники. Але ніщо не зрівняється із болем материнського серця... Знаю це, бо пам'ятаю, як щодня плакала моя матуся, коли режим Кучми у 2002 році з політичних мотивів посадив за грати мене.

Днями ми з Росітою були в Дніпропетровську, взяли букет квітів і поїхали до Юлиної мами додому. На жаль, Людмила Миколаївна не змогла нас прийняти, оскільки дуже погано себе почуває. Їй навіть відмовили ноги. Цілком очевидно, що здоров'я цієї жінки підірване нервами через те, що її донька в тюрмі. Тож ми просто передали їй квіти. Сподіваюсь, наша увага хоч трішечки пом'якшить її біль.

До Юлі можна ставитися по-різному. Але сидить вона саме з політичних мотивів. Це факт. Саме тому я і зареєстрував законопроект про звільнення Тимошенко та інших політв'язнів. У більшості з них живі батьки, які не можуть спати спокійно і втрачають здоров'я через переслідування своїх дітей. На совісті влади сльози і страждання цих людей.

Людмило Миколаївно, одужуйте! Певен, скоро в Україні повіє вітер радикальних змін - і Ви зустрінете свою доньку на волі.

Олег Ляшко
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: ВР,законопроект,парламент,Радикальна партія,Олег Ляшко,радикальні зміни,політичні в'язні,liashko,Юлія Тимошенко,Tymoshenko,Дніпропетровськ,Росіта,режим Кучми,Людмила Тєлєгіна,грати
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.