Побажаймо здоров'я Марії Матіос!

25 червня 2013, 09:45
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1348
Побажаймо здоров я Марії Матіос!

Всі ми - живі люди

Коли днями писав про тих, хто називаючи себе "опозиціонерами", не голосував за денонсацію Угоди про перебування Чорноморського флоту Російської Федерації в Севастополі, був шокований тим, що не голосувала зокрема Марія Матіос. Це виглядало щонайменше дивно, бо не викликає сумнівів патріотизм і державницька позиція пані Марії. А її потужні книги вже давно стали однією з візитівок нашої країни в світі.
Як виявилося, Матіос не могла проголосувати, оскільки перебуває на лікарняному. Діагноз серйозний - у неї зламана нога, Марія наразі не може ходити. Давайте всі разом помолимось за здоров'я цієї нашої великої сучасниці. Марічка, одужуйте, Ви потрібна Україні, і у парламенті Вас не вистачає!

Олег Ляшко
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Севастополь,ВР,парламент,Чорноморський флот,книги ,РПЛ,Радикальна партія,Олег Ляшко,liashko,денонсація,лікарняний,Марія Матіос
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.