Регіонали вкрали вила

18 червня 2013, 10:55
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
867

Сьогодні на сесії Чернігівської обласної ради трапилась бійка

Я приїхав на сесію, щоб припинити безлад, який відбувається в області. Губернатор Володимир Хоменко, голова обласної організації Партії регіонів, навмисно саботує освоєння бюджетних коштів, добутих для Чернігівщини моїми зусиллями. Через це не ремонтуються лікарні, дитсадки, дороги, школи, водогони, будинкі культури і т.д. Страждають люди. Але Хоменкові байдуже, він знущається над чернігівцями. А хто захистить людей, якщо не Радикальна партія?

Я з вилами виступав на сесії облради, а в який цей час під її стінами мої однодумці проводили акцію протесту "Хому - в тюрму!" з вимогою відправити губернатора у відставку та притягнути до кримінальної відповідальності за зловживання. Власне, мене дивує, чому Президент досі не звільнив Хоменка, враховуючи те, що у області найгірші економічні показники і найвищий рівень смертності в Україні.

Правда очі колить. Під час мого виступу Хоменко втік, наче щур. А на мене (за командою Хоми) кинулося десятеро депутатів облради. Відбивався від цієї сволоти як міг - один проти десятьох. Але депутат-регіонал Арсен Дідур таки поставив синець на моїй руці. До речі, Дідур в минулому займався рекетом, а депутатом облради став, бо Хоменко за гроші записав його у список.

А ще риги за вказівкою Хоми, який сам втік, вкрали наші легендарні вила. Тож довелося відбивати їх назад.

Фото і відео - пізніше.

Дуже хвилююсь: о 14:00 у мене захист диплому. Як би встигнути, лечу в універ...


Олег Ляшко
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: президент,Губернатор,ВР,диплом,рекет,РПЛ,Вила,саботаж,Олег Ляшко,регіонали,депутати,liashko,Чернігів,хома,бійка,бюджетні кошти,Хоменко,обласна рада,Дідур,безлад,універ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.