Тільки імпотент може бити жінку

02 червня 2013, 16:39
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1806
Тільки імпотент може бити жінку

Побиття журналістки Ольги Фреймут - це діагноз суспільству

 Якщо чесно, при всій повазі до Олі про програму "Ревізор" я раніше не знав і навіть не чув - немає часу дивитись телевізор. Тепер - знаю. І сумно, чому: під час зйомок чергового ефіру Фреймут побили в ресторані. Добре розумію, навіщо Ольга це не коментує. Неприємно по-людськи. Хоча вона журналіст світський, а я 16 років був журналістом політичним, у мене теж були подібні ситуації, тільки ще жорстокіше: "Беркут" заламував нас трьох - мене, помічника і директора друкарні - і вилучав тираж газети "Свобода", яку я редагував. Після цього мене за ...протидію працівникам "правоохоронних" органів посадили до тюрми.

У чому взагалі важливість ЗМІ в наш час? У тому, що для мільйонів людей, які не мають власної інсайдерської інформації - це єдина можливість дізнатися правду. Незалежно від того, про що: про політичний процес, як у мене, чи про ресторани і готелі, як у Фреймут.

Той, хто підняв руку на неї - кончена тварюка, яку треба каструвати, аби не розмножалася. Не тільки тому, що він побив журналістку, а - найперше - тому, що він підняв руку на ЖІНКУ. Так робити може тільки останній ублюдок і хворий на голову імпотент, який більше ні на що не здатен, крім того, як ображати тендітну і беззахисну дівчину. Друзі, якщо у Вас є інформація, в якому саме ресторані це сталося - напишіть мені, будь ласка, аби у мене була можливість проконтролювати цю справу. Тварь, яка підняла руку на Олю, має або сісти у тюрму, або ми самі наколимо його на вила.

Чому це діагноз суспільству? Тому, що більшості людей абсолютно байдуже

Олег Ляшко
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: ВР,суспільство,ресторан,РПЛ,Вила,Київ,Олег Ляшко,liashko,змі,Оля Фреймут,побиття журналістки,Новий канал,Ревізор
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.