Краще б згоріла Київрада!

31 травня 2013, 06:34
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
920
Краще б згоріла Київрада!

Прокинувся серед ночі від того, що мені подзвонило декілька людей, які бачили на власні очі цей кошмар...

Щиро співчуваю усім, хто постраждав внаслідок пожежі в Києві. 25-поверховий будинок за адресою Вадима Гетьмана 1-Б запалав, наче смолоскип. За моєю інформацією, загиблих та сильно обгорілих немає. Однак чимало людей втратили нажите своєю працею майно (дехто з них купив квартиру у цьому будинку в кредит) і отримали страшний стрес. Розумію, що мої слова не стануть їм розрадою, але менше з тим: ТРИМАЙТЕСЬ!! найголовніше - ВИ ЖИВІ! Беру ситуацію під особистий контроль.
По-перше, слід вияснити, хто винен у пожежі, і суворо покарати. По-друге, потрібне об'єктивне розслідування, чи виконала будівельна компанія всі протипожежні норми під час будівництва цього дому. Якщо ні - заборонити їм будувати взагалі, а всіх організаторів процесу - від прораба до гендиректора компанії - у тюрму з конфіскацією майна. По-третє, люди, які отримали матеріальні збитки, повинні отримати АДЕКВАТНУ компенсацію і тимчасове житло на час ремонтних робіт коштом державного бюджету.
Хочу подякувати пожежникам, які змогли оперативно загасити полум'я і врятували життя людей. Це приклад для недолугої київської влади, що не здатна навіть зі снігопадом справитися.
Шкода тих, хто постраждав. Краще б згоріла Київрада - все одно, толку від неї немає...

Олег Ляшко
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: ВР,РПЛ,Олег Ляшко,Київрада,пожежа,збитки,будинок,компенсація,вул. Вадима Гетьмана,київська влада
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.