Прес-служба "Батьківщини" бреше про вбивство

26 травня 2013, 12:58
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1819
Прес-служба  Батьківщини  бреше про вбивство

Прес-служба "Батьківщини" обманула журналістів і громадськість, розіславши заяву із неправдивими даними

Вони стверджують начебто ніжинський м'ясник - вбивця і збоченець - депутат Максим Багрінцев був виключений з партії ще 18 березня. Ця новина є фейком, оскільки Багрінцева насправді виключили з "Батьківщини" заднім числом. При це повідомив журналіст "NBNews" Андрій Бородавка, який досліджує трагічну тему. Підтвердженням його слів є офіційна інформація на сайті Ніжинської міськради - душогуб досі є членом фракції "Батьківщина".
Однак, найголовніше: якщо хтось вбив людину - він має бути покараний якнайсуворіше. І насправді не важливо, з якої він партії. Гріх не має партійності. Менше з тим, ті, хто приводить бандитів до влади і в депутати повинні нести політичну відповідальність за дії своїх підлеглих.
Так само Азаров як голова Партії регіонів має піти у відставку за поведінку свого однопартійця Вадіка Румина.
Шокований тим, що деякі люди пишуть мені, мовляв, висвітлюючи події щодо вбивства жінки депутатом Ніжинської міськради Максимом Багрінцевим, я ...розколюю опозицію і працюю на владу. Як на мене, тим, хто так пише, треба лікувати голову. Схаменіться! Цей маніяк згвалтував і вбив жінку, на місці якої, не дай Бог, могла опинитись ваша мама, сестра, дружина, донька... Тоді б ви теж писали про "розкол опозиції"?

Олег Ляшко
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Азаров,ВР,Ляшко,опозиція,РПЛ,Олег Ляшко,liashko,"Батьківщина",брехня,Ніжин,Чернігівська область,Вадік Румин,фейк,маніяк,Максим Багрінцев
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.