У ВР - законопроект про заборону Компартії

11 квітня 2013, 11:31
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1080

Сьогодні зареєстрував у Верховній Раді законопроект про заборону Комуністичної партії в Україні

Я вже вдруге виходжу з цією пропозицією до сесійної зали. Маю надію, що цього разу мене підтримають усі опозиційні сили в парламенті та позафракційні депутати. Поіменний результат голосування я обов'язково опублікую тут, на Facebook.
Ці безсовісні комуняки знущаються з українців, глумляться над нашоюмовою, відмовляються встати під час хвилини мовчання в пам'ять жертв голодоморів, ненавидять нашу історію і зневажають українську ідентичність. Вони голосують у підвалах за антинародні законопроекти разом зі своїми друзями з Партії регіонів, лобіюють чиїсь інтереси і набивають собі кишені грошима за рахунок платників податків. В своєму передвиборчому гаслі: «Повернемо країну народу», комуністи зухвало помиляються. Бо вони – ніхто, щоб повертати те, що їм не належить. Вони – ніхто, щоб вирішувати долю європейської держави!
Без сумніву, в Україні повинна бути заборонена комуністична ідеологія. Адже і комуністи і фашисти стали призвідниками найбільшої війни в історії людства. Давайте пригадаємо Пакт Молотова-Ріббентропа, коли таємно розділили Польщу, знищили Чехословаччину, Європейські країни. Оці домовленості між круками – фашистами і комуністами – призвели до того, що знищені мільйони українців та людей інших національностей. І тому, коли ми кажемо про заборону фашизму – так, це не підлягає сумніву: на моїй рідній Чернігівщині фашисти спалили десятки тисяч дітей, жінок та чоловіків. Але ці фашисти прийшли до нас тому, що їм дозволив це зробити Сталін і Комуністична партія, які ешелонами хліб у Німеччину відправляли, коли наші люди голодували!
Саме тому, закликаю опозиційних колег-депутатів – якщо ви зацікавленні у тому, щоб антинародні закони Партії регіонів не були прийняті, проявіть мужність і проголосуйте за мій законопроект про заборону КПУ. Якщо ви цього не зробите - український народ вас прокляне!



Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Ляшко,РПЛ,Радикальна партія,Олег Ляшко,РП
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.