Хто розколює Україну?

22 березня 2013, 13:11
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
678

Горе українського народу в тому, що нас намагаються розколоти, щоб ми не були згуртовані, щоб ми разом не вигнали безсовісну владу і не навели порядок.

На жаль, ворогам України вдається тримати внутрішньонаціональний розкол, вони акцентують, де ми живемо, якою мовою розмовляємо, до якої церкви ходимо, заглядають у наш бюлетень на виборах і прагнуть розказати нам формулу нашої крові. Ми ведемось на провокації - і тому немає національної єдності. Здобути її насправді дуже просто. Треба не вірити тим, хто нас розколює і по-справжньому любити Україну. Всю, кожен її куточок. Не можна любити жінку, люблячи в ній тільки груди, а все інше - ні. Це не любов. Так само не можна любити Україну, люблячи лише Галичину чи Полісся. Донбас - це теж Україна. Любіть його, ведіть серед його мешканців просвітницьку роботу, що голосувати за Партію регіонів не треба - це може кожен, принаймні в соцмережах. Головними розкольниками українського народу сьогодні є, звичайно ж, нинішня влада і Москва. Проте, так звана опозиція їм теж підігрує. Яценюк каже: "ВАШ Алчевськ...", "Донецьк - це лігво...". Хіба будуть східняки підтримувати опозицію після таких слів? Ніколи! Тому я активно працюю із дончанами, щоб вони зрозуміли, що мешканці Західної і Центральної України - їм не вороги, щоб зрозуміли, що нинішня "донецька" влада - ніяка не донецька, а ригівська, яка висмоктує всі соки і з Донбасу теж.



Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партіі
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Яценюк,ВР,Рада,Ляшко,опозиція,РПЛ,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,влада,РП,Арсеній Яценюк,Алчевськ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.