Список Тимошенко

12 березня 2013, 16:25
Власник сторінки
Народний депутат України
0
8936

Якщо в Україні неможливо у правовий спосіб забезпечити законність і справедливість, це не означає, що потрібно визнавати поразку демократії та правосуддя.

Їду до Брюсселю вимагати персональних санкцій з боку Євросоюзу щодо суддів, які винесли незаконні рішення у справах Тимошенко, Луценка та Власенка.

Якщо в Україні неможливо у правовий спосіб забезпечити законність і справедливість, це не означає, що потрібно визнавати поразку демократії та правосуддя.

Як лідер Європейської партії, я маю чіткі зобов’язання перед українцями, які делегували мені право відстоювати єдине прагнення народу - жити у вільній країні, в якій долю політичних лідерів визначає виборець, а не телефонний наказ саджати у в’язницю опонентів, яких не залякаєш і не купиш.

Тому я звертаюсь до міжнародних інституцій.

Судді Родіон Кірєєв, Михайло Зайцев, Сергій Вовк, Анна Медушевська, Віктор Кицюк, Світлана Волкова та інші, причетні до фальсифікації судових справ та винесенні заздалегідь неправосудних рішень, знали, що власними діями вони порушують Закон та ставлять під сумнів всю систему правосуддя в Україні.

Перед європейськими функціонерами буду порушувати питання про запровадження щодо цих осіб персональних санкцій, із забороною в’їзду до країн Євросоюзу, арешту рахунків та оголошення їх персонами, причетними до політичних репресій.

Безперечно, це важкий і клопітний процес, з процедурної точки зору, але у нинішніх умовах абсолютно необхідний. В Україні вплинути на дискредитовану і підконтрольну виконавчій владі судову систему неможливо. Тому й кояться безкарно фабриковані справи, яким місце поруч із сталінськими вироками.

Докладу усіх зусиль, щоб європейські інституції в індивідуальному порядку вплинули на цих корупціонерів.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.