Ставлю лайк Цукербергу! :))

04 лютого 2013, 17:46
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
923
Ставлю лайк Цукербергу! :))

Сьогодні - день народження Facebook. Хоча соцмережі не замінять живого спілкування, але вони дають чудову можливість бути поряд з тими, хто далеко.

У моєму житті Facebook грає важливу роль. Дає чудову можливість спілкуватися з Вами, моїми дорогими друзями. Разом з підписниками у мене їх близько 12 тисяч, але я намагаюсь знайти час і приділити увагу кожній людині, яка до мене звертається. Пробачте, що не завжди відповідаю вчасно - це просто неможливо фізично. Щодня я отримую у соціальній мережі звернення до мене як до народного депутата і намагаюсь допомогти людям. Написане мені у FB часто є темою моїх виступів у парламенті, поданих законопроектів, звернень та запитів. Саме завдяки Facebook у значній мірі сформована наша команда Радикальної партії, написана програма "Новий шлях України". Коли наша політична сила вперше йшла на вибори, ми навіть список формували частково через Facebook. Журналісти щодня беруть у мене інтерв'ю і коментарі теж у соціальній мережі.

А ще створення Марком Цукербергом FB - це історія втіленої у життя мрії, яка вчить нас: якщо ти щиро віриш у свої сили і впевнено йдеш до мети, незважаючи на перешкоди, то рано чи пізно будеш переможцем!

Facebook був створений 4 лютого 2004 року, я приєднався до соцмережі у 2010 році. З того часу з багатьма FB-друзями познайомився у реальному житті, і я щасливий, що ці люди поруч зі мною. Тож планую найближчим часом провести велику вечірку для друзів у Facebook і познайомитися з ще більшою кількістю прекрасних людей. Можливо, саме з Вами особисто .))

Анонс зустрічі, звичайно, буде у FB

 


Ваш друг Олег Ляшко

Моя сторінка у Facebook

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Ляшко,РПЛ,Цукерберг,Радикальна партія,Олег Ляшко,liashko,oleg liashko,rpl,Фейсбук
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.