Найщасливіший день у моєму житті

19 грудня 2012, 15:28
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1435
Найщасливіший день у моєму житті

Сьогодні святкуємо День Святого Миколая.

Сьогодні святкуємо День Святого Миколая.  Найбажанішим цей день є для наших діточок. За повір’ям: саме в ніч з 18 на 19 грудня Святий Миколай Чудотворець кладе під подушку діткам подарунки, хто чемним був, тому - солодощі та іграшки, а хто неслухняним, тому – різку, щоби надати шанс виправитись до наступного року.

Не дивно, що саме у цей день народилась надія і світло мого життя -  моя донечка Владислава. Сьогодні їй виповнюється 10 рочків. Вона ще не вирішила, ким хоче стати у житті - можливо, художницею. Але ми виховуємо її так, що я точно знаю: Влада виросте  хорошою людиною і достойним громадянином своєї держави.

Саме тому, подарую їй набір фарб та книги українських письменників, нехай розвивається і вирішує для себе, який шлях у житті обирати. А ми із дружиною Росітою, завжди підтримаємо її вибір, бо впевнені – вона у нас розумничка. З Днем народження, красунечко моя! Я завжди буду поряд і обіцяю – зроблю все, щоби ти пишалась своїм татом.



Ваш ОЛЕГ ЛЯШКО

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Ляшко,РПЛ,Олег Ляшко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.