Мене бояться, тому намагаються дискредитувати

18 липня 2012, 19:10
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1294
Мене бояться, тому намагаються дискредитувати

Влада розгорнула потужну кампанію по моїй дискредитації. Сьогодні в ряді інтернет ЗМІ з’явилась інформація про те, що Олег Ляшко начебто причетний до педофільського скандалу у Криму.

Ці брудні провокації є спробою дискредитувати мене і очолювану мною партію перед парламентськими виборами. Про те, що масове тиражування неіснуючої «скандальної новини» – це завчасно спланована з одного центру провокація, свідчить, зокрема, синхронність її оприлюднення, а також те, що жодне з інтернет-видань не звернулося за коментарем з цього приводу до мене самого. Мої опоненти опускаються нижче плінтуса, намагаючись нав’язати мені образ підараста чи педофіла. Завтра, не виключаю, чорні піарники напишуть, що я зоофіл чи некрофіл. Знаючи власників сайтів, цілком очевидно, що організатор і замовник цієї брудної провокації – нинішня влада, з якою я борюся, для якої моя опозиційна діяльність становить смертельну загрозу. Бо за мною підтримка мільйонів людей, які прагнуть радикальних змін. Але хочу запевнити суспільство і своїх прихильників, що ні мене, ні мою команду не зламати подібними провокаціями.

Олег Ляшко,

Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: РПЛ,Радикальна партія,Олег Ляшко,liashko,провокації
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.