ЕКСЛЮЗИВ! Тимошенко сиділа в одній камері з воровкою, яка обчистила мою квартиру

06 серпня 2011, 15:44
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
15097

За інформацією ЗМІ, Тимошенко зараз сидить в Лук’янівському СІЗО в камері разом із ще однією жінкою. Тому я вирішив вперше поділитися з Вами ексклюзивною інформацією.



Коли Тимошенко сиділа в тюрмі минулого разу, а було це в 2000 році, вона перебувала в тій самій, що сьогодні, камері №242 із знаною злодійкою Ольгою Хіміч.

Тоді Тимошенко сиділа за обвинуваченням у мільярдних газових аферах своєї корпорації ЄЕСУ, а її сокамерниця Хіміч – за те, що пограбувала мою квартиру на вулиці Малиновського на Оболоні в Києві. Волею Господа споріднені душі знайшли одна одну.

У 2000 році моя дружина Росіта, відпочиваючи у Трускавці, познайомилась з Ольгою, і остання робила все, аби з нею подружитися.

Через певний час Хіміч (до того двічі судима за крадіжки та шахрайство) подзвонила моїй дружині і напросилася в гості. Завітала вона до нас з якоюсь картиною, з її слів, вишитою власноруч, і баулом консервації. Ольга розповіла Росіті тужливу історію про те, як їй важко, що їй зараз треба робити операцію в Києві, а жити немає де. Зрештою, випросила кілька днів у нас пожити.

В один сонячний день вона зникла, винесши з хати все, що було. Хіміч прихопила навіть наші домашні капці, труси, постільну білизну та зубні щітки.

Про те, як я її шукав, можна написати пригодницький роман. З нашої оселі Хіміч дзвонила у Вірменію своєму коханцю, якого підступно розводила так само, як і нас. Через нього ми її виловили перший раз у Коломиї, де вона мешкала.

Тоді я ще не знав, що Ольга Хіміч – ментівська стукачка і уникне покарання. Франківська міліція за моєю наводкою її двічі затримувала і... відпускала. Тоді я придумав план, як вивести злодійку на чисту воду. У Трускавці Химич подружилась ще з однією жіночкою з Василькова, а далі поїхала до неї в гості з метою обібрати до нитки так само, як мою сім’ю. Жіночка на моє прохання домовилась про зустріч з Ольгою, на яку прийшов я.

Я за руку привів Хіміч у міліцейський відділок. До речі, одягнута вона була в блузку та спідницю моєї дружини. Її вуха прикрашали сережки, які я подарував Росіті, коли ми були на Мальті. А на пальці воровки було Росітине кільце. Уявляєте, які у мене були відчуття, коли я це бачив?

Після того, як я власноруч доставив аферистку до Оболонського РУВс, тоді її нарешті посадили. Але доля посміхнулась злодійці – Хіміч потрапила до однієї камери з Тимошенко.

На той час я і леді Ю були в одній команді, і вона наполегливо попросила мене умовити дружину написати заяву про те, що у неї немає претензій до Химич. Несподівано для мене, аж до загрози розлучення, Росіта категорично відмовилась “амністувати” злодійку. Однак, змушений це визнати, моє бажання догодити Тимошенко взяло гору. Внаслідок цього воровка знов опинилася на волі. Більше того, Оля і Юля так подружилися, що Тимошенко зробила Хіміч депутаткою якоїсь місцевої ради...

Перед виборами 2006 року я випадково зустрів Ольгу Хіміч в офісі БЮТу в приймальні Тимошенко на бульварі Лесі Українки, 26. Злодійка виявилась настільки зухвалою, що... запросила мене з Росітою та нашою донькою Владиславою до себе в гості.  

Висновки робіть самі.

Олег Ляшко
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.