Скромні генії серед нас: народ має знати своїх героїв!

02 червня 2011, 15:04
Власник сторінки
Голова Батьківщини Молодої
0
2347

"Чи може син майора стати генералом? - Ні, не може, у генерала свій син" (анекдот совєцьких часів)

"Недоброзичливці" усіх мастей накинулись на героїчного борця з насильницькою українізацією та ненасильницькими абітурієнтами Дмитра Табачника та його заступника Євгена Суліму. Пан Суліма досі був відомий не так за борцівськими здібностями, як за звинуваченнями у плагіаті: буцімто "позичив" у російських шовіністичних авторів для свого підручника "Глобалістика" деякі імперсько-антисемітські сентенції. Проте тепер все стало на свої місця: це був жодним чином не плагіат, а налаштування на єдину хвилю ноосфери. Такий собі феноменальний природній Дар, присутній від народження.

Тепер же ті ж "недоброзичливці" накинулись на дочку заступника міністра: з'ясувалось що юна Валерія Суліма перемогла у двох всеукраїнських олімпіадах одразу: з правознавства та російської мови. Заодно вона заввиграшки виграла міську олімпіаду з англійської мови, посіла друге місце на міській олімпіаді з української мови та літератури і перемогла у Всеукраїнському конкурсі учнівської творчості, присвяченому Шевченківським дням у номінації Історія України і державотворення.

"Недоброзичливці" натякають, що панна Валерія, яка за підсумком одержаних перемог може цілком вважатись найрозумнішим підлітком України та прилеглих держав, досягла таких успіхів виключно завдяки сприянню батька-високопосадовця. Але ж ми знаємо: в неї, як і в батька, є унікальний Дар! Тож не дивуймось, якщо у 19 років дівчина захистить дисертацію, а в 20 зможе претендувати на посаду міністра, чи навіть...

...А й справді. Що якщо влаштувати інтелектуальні змагання між Валерією Сулімою та Віктором Януковичем? Хай продемонструють свої знання з правознавства та російської. Бо в нас тут, цілком можливо, новий Президент намалювався...

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.