Усіх підіймайте - від пацанів до дідів!

03 березня 2014, 16:55
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
408
Усіх підіймайте - від пацанів до дідів!

Якщо хочемо миру - повинні готуватися до війни.

Сьогодні приїхав до Васильківського військкомісіаріату запалити бойовий дух. Був вражений кількістю справжніх чоловіків-патріотів, які добровільно висловили бажання захищати неньку-Україну.

Закликав чоловіків збирати сили і боронити країну від смертельної небезпеки, яка нависла над Україною. Для Путіна головне - знищити Україну і принести сюди на штиках маріонетку-Януковича. 

Янукович - не просто вбивця, який дав команду вбити сотню наших побратимів. Янукович - це державний зрадник, це він звернувся до Росії, щоб Путін ввів війська в Україну, щоб повернутися собі владу.

Після Васильківського військкомісаріату навідався і до Печерського, що у  Києві.  Побачив чимало патріотів, які висловили бажання боронити Україну від російських загарбників

Закликав наших хлопців - героїв, козаків підіймати усіх - від пацанів до дідів! Під час Великої Вітчизняної війни на фронт йшли усі. Сьогодні у нас також є загроза великої вітчізняної війни за нашу рідну країну. Тому від малого до старого, хто здатен тримати зброю - всіх на облік!..

Народ і армія - єдині! Обов'язок кожного народного депутата сьогодні - підтримувати і допомагати захисникам Вітчизни. Ворог буде розбитий, перемога буде за нами!



Олег Ляшко,

Лідер Радикальної партіїї

 


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.