Януковича - під суд!

21 лютого 2014, 17:15
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
464

Конституцію змінили. Захарченко відправили у відставку.Тимошенко вільнили. Це дуже важливі рішення, але зупинятися на цьому не можна. Вимагаю відставки Януковича і притягнення його до суду

Підготував для Януковича текст заяви, з якою він має негайно звернутися до громадян

"Я, Президент України Віктор Федорович Янукович, 
усвідомлюючи свою невиправну провину перед українським народом, каючись за злочинні дії з руйнації на догоду своїм диктаторським інтересам основних інституцій держави, за великі жертви безвинних мирних громадян, котрі були наслідком моєї злочинної переконаності у безкарності за будь-які свої вчинки, за абсолютно неприйнятну політику самоізоляції від народу, за впроваджений мною в Україні державний тероризм, коли я залякуванням хотів поставити народ на коліна, даючи собі звіт у тому, що я цілком втратив юридичні та моральні права на представництво українського народу на рівні верховної влади, і у тому, що я, будучи гарантом Конституції, неодноразово грубо попирав її
ЗАЯВЛЯЮ
що я добровільно достроково і негайно складаю з себе повноваження Президента України як людина, котра виявилась нездатною керувати державою, і готов понести будь-яке покарання, що його визначить мені Народ.

Щиро прошу у всіх громадян України вибачення за свою злочинну діяльність та бездарне керування країною, результатом чого було доведення її до економічного краху, політичного колапсу та соціально-гуманітарної катастрофи.

В. Ф. Янукович, громадянин України"



Олег Ляшко, 
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.