Зрадники і боягузи, геть із Ради!

21 лютого 2014, 11:20
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
352

Із вчорашнього дня мене не полишає одне єдине бажання: плюнути в обличчя усім тим моїм колегам, які вчора наплював на долю України, не з’явившись на такому важливому засіданні Верховної Ради

Із вчорашнього дня мене не полишає одне єдине бажання:  плюнути в обличчя усім тим моїм колегам, які вчора наплював на долю України, не зявившись на такому важливому засіданні Верховної  Ради.  До пізнього вечора ми шукали вихід – як зупинити кровопролиття на вулицях столиці. І зрештою знайшли. З мінімальною більшістю свідомих народних депутатів ми зробили, ймовірно,  перший правильний крок для порятунку України: проголосували за припинення вогню. Бачив на очах багатьох колег сльози, коли після цього вимученого рішення ми всі гуртом співали гімн. Хочу наголосити : ми (ті, хто через усі перепони,  свист куль та гуркіт снарядів пройшов до Верховної Ради) – не герої, ми просто робили свою депутатську роботу. А всі інші – зрадники, щурі, боягузи і дезертири. Як можна у такий важливий, у такий кривавий день тупо відморозитися, скласти руки, не прийти на засідання Ради, не проголосувати за мир? Це стосується як більшості депутатів від ПР та КПУ, так і керівництва парламенту у особі спікера Рибака та його першого заступника Калєтніка. Не пробачу їм цієї байдужості та бездіяльності ніколи! І Україна не пробачить.

Саме тому вже зранку у п’ятницю я прорвався до парламентської трибуни та виступив з жорсткими пропозиціями:

1. Позбавити мандатів усіх депутатів, які вчора не були присутні в залі Верховної Ради, як зрадників, дезертирів та боягузів.

2. Розпустити фракцію КПУ як незаконно сформовану та фракцію ПР як фракцію боягузів, не здатних приймати рішення та брати на себе відповідальність.

3. Змусити спікера Рибака та першого віце-спікера Калєтніка написати заяви про звільнення з посад. Бо після їхнього ігнору Верховної Ради у четвер вважаю їхнє перебування у президії аморальним.

 

 

Олег Ляшко,

Лідер Радикальноїпарії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.