Ніякої ейфорії! Це тільки початок радикальних змін!

21 лютого 2014, 07:48
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
245
Ніякої ейфорії! Це тільки початок радикальних змін!

Вчора проголосували постанову про заборону використання зброї та відведення військових формувань

Це історичне рішення показує, що влада Януковича закінчилась. Далі - його відставка. Головне - не зупинятися. 
Я категорично проти того, що вчора сесію ВР закрили. На жаль, колеги мене не почули. Поки у нас є принаймні слабка більшість - треба дотиснути цей проклятий режим. Мільйони людей на це сподіваються.

Замість того, щоб продовжувати роботу Ради, Кошулинський оголосив перерву, а трійця пішла на перемовини до Януковича. На мою думку, це абсолютно неправильно. Два місяці трійця ходила до Януковича, у підсумку результату нуль і сотні трупів. Яценюку, Кличку і Тягнибоку треба вже припинити таку політику. Майдан проти цього.

Сьогодні, вимагатиму розглянути в Раді питання про заборону Партії регіонів і Компартії та розпуск їх фракцій. Саме через них в Україні ллється кров, бо вони підтримують кривавого тирана. 
А ЯнуковичаТреба відправити під трибунал з його ватагою, звільнити усіх політв'язнів і навести порядок в державі. Розслаблятися ще рано - ми вже почали перемагати, але справжня Перемога Революції ще попереду. Разом - і до кінця!





Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.