Цей народ таки не скорити!

18 лютого 2014, 12:12
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
358
Цей народ таки не скорити!

Пишаюся співвітчизниками!

Під час ходи від Майдану до Ради різні люди - старші і молодь, чоловіки і жінки, лікарі і підприємці - казали мені про те, що ВР треба штурмувати, бо ця банда розуміє лише мову сили. Блокуючи трибуну в Раді, отримував від людей смски з сутичок. Українці прорвали кордон бійців Внутрішніх військ на розі Кріпосного провулку та Грушевського і поступово підтягнулись ближче до Ради. Менти застосовують світлошумові гранати і газ.
З даху будинку на вул Шовковичній, 5 беркутівці кидають гранати в людей і стріляють. Група молодих революціонерів заблокували фашистів на горищі. Люди кричать їм: "Герої".
Чоловіку похилого віку на Шовковичній щойно вибили око. Чим - незрозуміло.
Автобусами блокують Раду. Увесь транспорт з донецькими, запорізькими і інші автономера Східної України. Але це все не лякає людей , вони продовжують боротись!

Намагався прорватися до побратимів-мітингувальників. Всі ходи-виходи з Ради заблоковані ментами і тітушками.
Регіонали і комуняки як щурі тікають з Верховної Ради, а Богатирьову закидали камінням. Режим пожинає плоди свого "покращення"



Козаки! Всі, хто ще не тут - кроком руш на Грушевського та інші підступи бо Верховної Ради. Сьогодні у нас історичний шанс здолати цю прокляту банду, яка мордує нас і наших дітей. Слава Україні!



Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.