Майдан - це наш Ватикан

17 лютого 2014, 13:27
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
315
Майдан - це наш Ватикан

Наша маленька, але сильна, держава у державі, де діють свої закони і порядки, мешканцям якої мораль і справедливість дорожче грошей і зв'язків

Територію Майдану треба тільки збільшувати за рахунок розширення і укріплення барикад (можливо, варто заливати їх цементом?). Якщо будемо проявляти єдність, солідарність та відвагу, так ми своїми кордонами дійдемо і до Межигір'я - іншої держави у державі - персонального Монако для Януковича, де він явно засидівся.

А у майбутньому, після перемоги, територія Майдану Незалежності та початку Грушевського повинна стати нашим національним Гайд-парком. Всю бруківку і плитку, яка лишилася - виламати. А далі густо засадити все це деревами. І ці дуби, тополі та осики стануть живим пам'ятником Героям Революції. Тоді кожен, хто буде при владі після Януковича, пам'ятатиме: українці - не раби і, коли стикаються з тиранією, повстають проти неї.

Як у лондонському Гайд-парку, хай і на нашому Майдані люди вільно збираються не лише для відпочинку під кронами дерев, а і для політичних акцій, де кожен громадянин зможе вільно, без страху репресій, висловити свою позицію.

На місці нинішньої сцени Майдану - збудувати кам'яну трибуну з вільним доступом і постійно діючою озвучкою. На зразок Speakers' Corner - Кутку Ораторів у Гайд-парку.

Якщо ж ті, хто буде при владі, забудуть про повстанський дух нашого народу і повторюватимуть помилки тирана Януковича - урочище дерев на Майдані перетвориться із вітчизняного Гайд-парку у новий Холодний Яр.


Олег Ляшко,

Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.