Ворюгам – по заслугам

12 лютого 2014, 11:48
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1130

У понеділок на Луганщині представники Радикальної партії разом з депутатами Олександрівської міськради штурмували кабінет мера Олександрова (місто-супутник Луганська)

Правоохоронці, які були присутні у будівлі, а також в.о. міського голови наклали повні штани від переляку і поховалися по кабінетах, а потім взагалі покинули приміщення. Таким чином, хлопці , серед яких – мій помічник Всеволод Филимоненко – фактично безперешкодно пройшли до кабінету мера, вивісили там знам’я Радикальної партії і вимагали від керівництва виконкому негайно надати документи, які б підтверджували, що виділені з бюджету кошти на розвиток міста пішли за призначенням.

Насправді ж документів нема і не могло бути. Бо тамтешні держиморди на пару із луганським мером, роздерибанили гроші, які я зубами вигризав на потреби міста Олександрівськ! У самого руки чешуться накостиляти цим наволочам, які наживаються на власних громадянах!  Нагадаю, у 2012 році за мого сприяння як народного депутата було виділено мільйон гривень на ремонт доріг у цьому місті-супутнику Луганська! За свідченнями місцевих депутатів, ще приблизно таку ж суму торік виділили з держбюджету за ініціативи президента.  У підсумку – ані грошей, ані доріг.

Закликаю усіх луганчан піднімати зади з диванів і починати організовуватися проти ворогів і самозванців у владі Луганська і області! Не треба сподіватися лише на столичний Майдан, для перемоги потрібні радикальні дії усіх нас по всій Україні! 

Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.