Цензура на Громадському

09 лютого 2014, 13:41
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
655

Громадське.tv, яке позиціонує себе як незалежне і об'єктивне, займається тупою і неприкритою цензурою не гірше "Інтеру"

А власником чи принаймні співвласником Громадського є олігарх-депутат Ігор Єремєєв, який співпрацює з владою.Це стає зрозумілим, коли я подивився запис мого інтерв'ю, яке вивісили на сайті Громадського. Воно відрізняється від того, що я сказав у прямому ефірі. 

 З моєї відповіді на питання ведучого - чому б мені не вступити до якоїсь із груп, які зараз створюються в парламенті? - вирізали згадування про бізнес-групу Єремєєва. Це добре видно на відео з 02:50. А на 03:02 можна побачити монтаж: частину моєї відповіді просто вирізали. Пам'ятаю майже дослівно свою відповідь: "Я не збираюся вступати у бізнес-групу мільярдера Єрємєєва, який у парламенті займається захистом свого бізнесу. Так само Тігіпко". Але у записі інтерв'ю згадування про Єремєєва вирізали, а про Тігіпка залишили. Отже, тепер ми знаємо, хто фінансує Громадське.tv.


Олег Ляшко,

Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.