У 2012 в Україні буде революція

28 грудня 2011, 12:14
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
6632

Народ повалить режим у березні, або в листопаді

Останнім часом світом прокочуються хвилі масштабних протестів і навіть революцій. Це свідчить про те, що людство того рівня розвитку  свідомості, що більше не готове терпіти гніт. Люди не хочуть терпіти бездарних правителів, які призводять до криз і вимагають затягувати паски. Люди не збираються терпіти злодіїв, які грабують держави, а народ прирікають на злидні. Люди не терплять тиранів, які намагаються пригнічувати народ, залякувати, топтати права людини, дані законами і самим Господом. Весь світ повстає проти несправедливості!

Чи вирізняються в цьому плані українці? Та ні! Просто наш народ змучений комуністичним режимом, стомлений 20 річним терзанням політиками за час Незалежності, розчарований Помаранчевою революцією. Так, ми терплячі. Ми дали шанси виправити все по-людськи. Але сьогодні стало вже зрозуміло, що ні  в парламенті, ні в судах, ні в будь-яких інших кабінетах правди немає! Сподіватися нема на що. Наша доля лише в наших руках. Українці більше не терпітимуть гніту. Гряде революція і вона відбудеться скоро – в 2012 році!

Це зокрема видно з того, наскільки важче стало людям жити в році, що минає. Гірше нікуди! Люди без роботи, зарплати знижують, соціальні виплати врізають. При цьому в ріст ідуть ціни, тарифи, і податки. Важко нині всім – від студента, молодої мами, підприємця до пенсіонера. Добре лише купці олігархів, що захопила владу. Далі так бути не може. Аж надто сильний у суспільстві дисбаланс. Тому революція неминуча.

Хочу закцентувати увагу на загостренні протестних  настроїв. В 2011 році море народного гніву лиш починало хитати. Окремими хвилями докотились протести студентів, підприємців афганців та чорнобильців. Але в 2012 буде справжній шторм, здатний змести усе.

Зараз, напередодні свят люди трохи заспокоїлись. Це не значить, що вони повірили черговій партії брехливих обіцянок влади, просто попереду Різдво. Водночас, згідно соцопитувань половина українців готова вийти на акції протесту. Чергове серйозне заворушення  прогнозую вже цієї весни. Це буде пробудження. Перезимували – час наводити порядок в домі та на полі, а заодно і у владі. Протести активізуються. Всенародний рух чорнобильців, який я очолюю, 28 березня проведе масштабну всеукраїнську акцію протесту, яка об’єднає мільйони українців. В боротьбі за свої права і проти злочинної влади об’єднаються чорнобильці, афганці, ветерани, студенти, вчителі, медики, всі небайдужі та свідомі. Влаштуємо Чорнобильську весну.  Не виключено, що для влади вона стане початком кінця.

Другий варіант - революція у листопаді. В разі фальсифікацій на виборах, а це, на жаль, неминуче, народ вийде на захист своїх голосів і щоб покарати за брехню.  Розмах  буде набагато більший, ніж під час Помаранчевої революції. Він зросте пропорційно до тотальних фальсифікацій і до рівня народного обурення, що вже сьогодні зашкалює.

Крах нинішньої влади мав би бути безкровним, хоч вона вже продемонструвала готовність застосовувати силу проти власних громадян і навіть проти хворих інвалідів-чорнобильців. Насправді така агресія свідчить про величезний страх влади перед народом. Так, вони спромоглися розігнати тисячу протестувальників. Але достатньо, щоб зібралося 20-30 тисяч осіб, то влада вмре від переляку. Віддадуть все самі. Перед народом купка нікчем безсила.

2012 рік – час серйозного тесту для українського народу. Це буде тест на гідність, самоповагу, людську мудрість. Оскільки попереду рік випробувань, бажаю  всім нам здоров’я, сили і незламної віри у себе! Ми переможемо!

 

Олег Ляшко,

Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: 2012,Ляшко,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,революція
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.