Закликаю народ брати владу

15 січня 2014, 11:05
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0

Ситуація, що склалася в Україні дійшла до краю

Події, що відбулися за останні дні: засудження так званих васильківських терористів, побиття людей "Беркутом" під Києво-Святошинським судом, напади на делегатів Форуму Євромайданів у Харкові вказують, що влада не збирається йти на жодні поступки вимогам Українського Народу, алише розкручує маховик репресій.

Антинародний режим готовий піти на будь-які злочини, абипродовжити своє панування. Властивістю цього режиму є те, що владу в Україні утримує група осіб, пов'язана між собою корпоративними зв'язками, яка в 90-х захопила основні ресурси, основні інститути держави та монополізувала владу.

Як система з власною метою та егоїстичними зацікавленнями, цей режим ставить себе над державою та народом, і в цій якості та природі становить для України підвищену небезпеку, оскільки не може забезпечити ані цілеспрямованості в державотворенні, ані соціальногопоступу.

Тому нашою метою є негайна та повна ліквідація антинародного режиму, усунення від влади всієї бюрократичної верхівки та демонополізація економіки.

Конституція України говорить: "Носієм суверенітету і єдиним джерелом влади в Україні є народ. Право визначатиі змінювати конституційний лад в Україні належить виключно народові і не може бути узурповане державою, її органами або посадовими особами. Ніхто не може узурпувати державну владу".

Радикальна партія закликає громадян України, як носіїв влади, проявити свою політичну волю та явочним шляхом формувати органи народної влади, як передумови становлення громадянського суспільства, для вирішення всіх питань, що постали перед нами.

Саме ми - громадяни України маємо пряме та безпосереднєправо формувати владу.

Вперед. До перемоги!



Ваш Олег Ляшко
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.