Провокації Шустера

30 грудня 2013, 07:49
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
Провокації Шустера

Відомий провокатор Шустер в ефірі "Громадського ТБ" заявив, що він мене звав до себе на ефіри за командою Адміністрації Президента, щоб я критикував Яценюка

Я, звичайно, не знаю, як формувався список учасників "самої вільної програми", але не виключаю, що так і могло бути. Влада, знаючи моє критичне ставлення до Арсенія, цілком могла це використовувати, діючи за принципом "розділяй і володарюй". Заяви Шустера також підтверджують, що своє політичне шоу він робив на замовлення, по сценарію і за гроші Адміністрації Президента, свідомо обмаюючи мільйони українських громадян. Тобто Шустер лише вдавав із себе об'єктивного журналіста і ведучого, а насправді був політичною повією, яка відпрацьовувала подачки з Банкової. Я шкодую, що інколи був учасником цієї брехливої програми, але інших, на жаль, у нас не було і навряд чи буде, зважаючи на прагнення Януковича монополізувати усі ЗМІ. 
Я також переконаний, що подібні "сенсаційні" повідомлення розповсюджує сама влада, яка ставить за мету дискредитувати мене і розколоти опозиційні сили, об'єднані Майданом. Казав з трибуни парламенту і ще раз закликаю: сьогодні не час для з'ясовування стосунків, треба забути про завдані один одному образи і протиріччя. Сьогодні усі гуртом маємо зробити все, щоб звільнити Україну від Януковича.


Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.