У ДТП в Луганську винний не водій, а мер Кравченко!

23 грудня 2013, 21:06
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
У ДТП в Луганську винний не водій, а мер Кравченко!

Шокований ДТП, що сталася сьогодні в Луганську

Комунальний автобус перевернувся на дорозі, 18 пасажирів постраждало. Винним роблять водія. Але якби дорога була у належному стані, трагедії б не сталося. Мої однодумці були на місці події та засвідчили, що дорога вранці була дійсно вкрита льодом. 
Чиновники-держиморди жиріють, а прості люди травмуються через неналежний стан доріг та тротуарів!
Я вже підготував звернення до Генеральної прокуратури з вимогою притягнути до відповідальності мера Луганська Кравченка та його заступника Пілавова за злочинну бездіяльність.
Перед Новим Роком багато справ, але доведеться відкласти їх та виїхати до Луганська. Там 26-го грудня сесія міської ради, то ж поїду ганяти Кравченка та його підручних, бо зовсім знахабніли! Відтепер вони намагаються взагалі сховатися від людей, заборонити Їм відвідувати сесії. До 2015 року луганчани ще натерпляться від такого очільника міста. Треба виносити цю владу на вилах негайно!


Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.