Радикальна партія не визнає результати повторних виборів

17 грудня 2013, 11:16
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
Радикальна партія не визнає результати повторних виборів

РПЛ катигорично не визнає результатів повторних виборів в 5 округах у 2013році.

Як відомо Центрвиборчком, підрахував 100% протоколів із повторних виборів до Верховної Ради. У чотирьох із п'яти округів перемогли самовисуванці, а по факту - регіонали. При тому, що екзит-поли фіксували перемогу опозиції в трьох округах, у тому числі і в 94-му, де балотувався наш кандидат Андрій Лозовой, якого підтримали всі опозиційні партії.

Масові фальсифікації і підкуп виборців не дозволяють встановити реальне волевиявлення громадян.

Що спільного між "переможцями" виборів Бадаєвим, Поплавським, Пилипишиним і Кругловим? Усі вони вициганили депутатські мандати за рахунок масштабного підкупу виборців, фальсифікації і використання адмінресурсу. Тому вибори в цих округах не можуть бути визнані дійсними за жодних умов. Тому ці персонажі не мають права називатися народними депутатами України. Це дрібні гопники на службі Януковича.

Я переконаний, що в 2015 році президентських виборів не буде, бо влада їх намалює так само, як це зробили в 94-му та інших округах. Зараз в Україні відбуваються не вибори, а їх імітація. Янукович і чесні вибори - речі не сумісні. Тому тільки Майдан може скинути цю прокляту регіоналівську банду.

Олег Ляшко,

Лідер Радикальної партії 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.