Україну врятує революція!

16 грудня 2013, 10:23
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
Україну врятує революція!

Я абсолютно переконаний - сьогодні зміна влади в Україні можлива лише революційним шляхом

Янукович і регіонали владу не віддадуть за жодних умов, вибори 15 грудня по 5-ти округах це переконливо доводять. Будь які компроміси і домовленості з цією бандою неможливі. Тому я закликаю всі опозиційні політичні сили не боятися діяти рішуче і радикально. Інакше ми програємо не лише Майдан, а й Україну.
Що сьогодні треба робити невідкладно, опираючись на волю Майдану, на волю народу. Створити Уряд національного порятунку, який візьме на себе всю повноту влади в Україні. Організувати і провести громадою вибори мера Києва і міської ради. Обрати замість нинішньої продажної ради Народний парламент. Призначити Генерального прокурора і силових міністрів. Створити народні органи влади на місцях і перебрати на себе всю виконавчу владу. Звернутися до урядів демократичних країн світу визнати нову народну владу в Україні і встановити з нею стосунки, припинивши будь які відносини з нинішньою регіоналівською бандою. Щоб громадяни підтримали нову владу, треба невідкладно прийняти ряд актів економічного плану - зниження податків і процентних ставок по кредитах, ліквідація податкової міліції, списання заборгованості по валютних кредитах (4 мільйони сімей), скорочення чисельності чиновницького апарату, міліції і видатків на них тощо. Наголошую - це не вичерпний перелік першочергових дій. Головне сьогодні - діяти, не зупинятися на досягнутому Майданом.

Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.