Затримали фальсифікаторів на 94-му окрузі

15 грудня 2013, 17:39
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
Затримали фальсифікаторів на 94-му окрузі

Разом з кандидатом від РПЛ Андрієм Лозовим затртмували вже більше,ніж 35 фальсифікаторів на 94-му окрузі

В місті Обухів на центральній площі поблизу окружної виборчої комісії  (ОВК)затримано злодія, який займався координацією так завних "каруселей" та підкупом виборців на дільницях 94-го округу.За *попередніми данмїи* людина, яку звинувачують у незаконних діях, вже "здає" людей, які керували його діями.В найближчій час будуть повідомлені їх прізвища.



Також разом з Лозовим і активісти об'єднаної опозиції  в Обухові біля дільниці затримали Волгу, з якої вилучили ручки, бюлетні, списки виборців, які отримали пайки і гроші та запрошення на вибори.

На 94-му окрузі відбувається масовий підкуп виборців за регіонала Бадаєва. За масові порушення закону відповідальний персонально київський губернатор Присяжнюк.

Також  обурений діями правоохорогців. Менти, замість того, щоб допомагати ловити фальсифікаторів і вилучати важливі докази, стояли і знімали все це на свої мобільні телефони.

Попереджаю,  що по всьому округу працюють активісти від об'єднаної опозиції, які відстлідковують злодіїв, перешкоджають їх незаконним діям та негайно доставляють їх до міліції. Висловлюю виборцям 94-го округу за їх непохитну громадянську позиціюта допомогу у виявленні правопорушників



Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.