Схема фальсифікацій на 94-му окрузі

14 грудня 2013, 16:30
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
Схема фальсифікацій на 94-му окрузі

Заступник губернатора Київської області Андрій Спаський сьогодні збирав у селі Крушинка Васильківського району на підприємстві "Кулиничі" членів і голів комісій

Давав останні інструкції, як фальсифікувати вибори в 94-му окрузі на користь кандидата-регіонала Бадаєва. Схема фальсифікацій така: відповідальні (а це переважно залежні від влади керівники установ) приводять на дільниці виборців, які до цього отримали пайки і гроші. Ті мають поставити в бюлетені з відміткою за Бадаєва і показати їх на камеру, коли вкидають у скриньку. Після цього людям обіцяно заплатити ще по 200 гривень. На згаданій зустрічі роздали відеокамери, щоб фіксувати процес "правильного" голосування. 
Незаконний штаб по фальсифікації виборів на Васильківщиі знаходиться у приміщенні мерії міста, очолює його племінник київського губернатора, мер Василькова Сабадаш. Так само на активну участь у фальсифікаціях беруть працівники мерії і райдержадміністрації. Аналогічна ситуація в Обухівському районі.
Я попереджаю усіх задіяних у фальсифікаціях на виборах - від губернатора Присяжнюка, його заступника Спаського, начальників облуправлінь культури і сільського господарства, голів РДА і мерів Обухова і Василькова, сільських голів і керівників установ - фальсифікуючи вибори, ви вчиняєте тяжкий кримінальний злочин, за що обов'язково будете відповідати. Я вам обіцяю, що кожного з вас - фальсифікаторів виборів - знатиме в обличчя вся країна! Я звертаюся до генерального прокурора вважати це повідомлення заявою про вчинення злочину і вжити заходів по притягненню фальсифікаторів до відповідальності. 
Це фото одного з головних фальсифікаторів Андрія Спаського. Хто його побаче - плюньте цій сволоті в морду. Прошу максимальний перепост. Україна має знати своїх негідників в обличчя.



Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.