Я готовий до дебатів наживо з Януковичем, Азаровим і Тимошенко. Хоч разом з усіма, хоч окремо з кожним

19 березня 2011, 16:04
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
4924

Юлія Тимошенко сказала, що готова повірити в існування свободи слова на телеканалі «Інтер»

, якщо на передачу «Велика політика з Євгенієм Кисельовим» одночасно будуть запрошені Президент України Віктор Янукович і народний депутат Олег Ляшко.
Мені подобається пропозиція Юлії Тимошенко зустрітись у телеефірі наживо з Президентом Віктором Януковичем, щоб подискутувати по-чоловічому про шляхи розвитку країни.
Ба більше! Я згоден зустрітися в ефірі не тільки з Президентом Віктором Януковичем, а й з прем’єром Миколою Азаровим та самою Юлією Тимошенко. Хоч з усіма разом чи з кожним окремо – як побажають ці високодостойні пани та пані. І готовий це зробити у будь-який час і на будь-якому теле- чи радіоканалі.
Для мене вони всі однакові, бо всі ВОНИ несуть солідарну відповідальність за той жахливий стан, у якому опинилась наша країна, за той жалюгідний рівень життя людей, до якого вони призвели.
Як народний депутат я з честю виконую свій обов’язок – говорю співвітчизникам правду й лише правду. Я знаю, що треба зробити, щоб країна вийшла з кризи, щоби люди пишалися своєю державою.
Країні потрібні рішучі дії та рішучі політики. Разом з командою я доведу, що в українців є майбутнє. Я бачу світло в кінці тунелю. І готовий довести це не тільки на телебаченні чи радіо, а й на наступних парламентських і президентських виборах.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.