Бжезинський їде в Україну

15 квітня 2011, 20:19
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
3111

Із задоволенням дізнався про те, що легендарний американський політик,

колишній радник Президента США Джиммі Картера з питань національної безпеки, великий друг нашої держави Збігнєв Бжезинський  їде в Україну. Він очолить американську офіційну делегацію на заходах у рамках відзначення 25-х роковин трагедії на Чорнобильський АЕС.

Таке рішення 15 квітня цього року прийняв Президент Барак Обама.

Зауважу, що компанію З.Бжезинському складе інший впливовий американський політик Річард Морнінгстар, провiдний фахівець з питань енергетичної безпеки.

Я вітаю таке сміливе й далекоглядне рішення американської адміністрації.

У потоці останніх візитів високих посадовців в Україну (а лише цього тижня Київ приймав Володимира Путіна та Дональда Туска),  цей є особливим. Оскільки, очевидно, американська делегація везе не лише кошти для чорнобильських фондів, але й критично важливий для усіх нас політичний сигнал: Україно, тебе чекають на Заході! Не звертай увагу на тимчасовий скепсис окремих, хай і важливих, європейських столиць. Більшість хоче бачити тебе в європейській сім’ї.

Так я особисто читаю цей візит. 


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.