Влада i "опозицiя" об'єднуються, щоб захистити олiгархiв

22 квітня 2011, 19:33
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1526

Проблему виведення з України в оффшорнi зони мiльярдiв доларів негайно потрібно вирішувати

,адже це простий механізм уникнення оподаткування, від якого бюджет недоотримує сотні мільйонiв гривень. Відтак не вистачає коштів на нормальні зарплати лікарям, вчителям та іншим працівникам бюджетної сфери. Не вистачає коштів на пенсії, стипендії, допомоги сиротам, чорнобильцям, інвалідам. Не вистачає коштів на нові школи, дитячі садочки, лікарні, благоустрій міст та сіл. Мiльйони людей страждають. Це невимовний біль, від якого ридає вся Україна.

Однак нинiшня Верховна Рада вiдмовляється припинити це обкрадання українського народу. Отже, парламент сприяє виведенню наших грошей за кордон. Влада і так звана опозиція солідарні у цьому питанні. І це вже не вперше, коли Партія регіонів i “Батьківщина” разом голосують чи не голосують за те чи інше рішення, від якого залежить доля мiльйонiв їх співвітчизників. Тимошенко і нинiшня влада однакові в своєму iгноруваннi iнтересiв українського народу.

Депутати фракцій ПР, “Батьківщина”, НУНС, Яценюк, а також комуністи і литвинівці відмовилися підтримати сьогоднi мій запит до Президента України, в якому пропонувалося вжити заходів з метою припинення виведення мільярдів доларів з України, що дозволило б зменшити податкове навантаження на українських громадян, зокрема, пiдприємцiв.

Отже, і ПР, і політична сила Юлії Тимошенко зневажають право своїх виборців на нормальне життя, дозволяючи обкрадати олiгархам бюджет через уникнення оподаткування.

Розмови про боротьбу з оффшорами з вуст Юлii Тимошенко - це вiдверта демагогiя, бо саме вона несе персональну вiдповiдальнiсть за масштабне виведення за кордон мiльярдiв доларiв. Адже пiдписане нею розпорядження Кабінету Міністрів України ще від 1 квітня 2005 р. виключило Панаму з переліку офшорів. Аналогічним розпорядженням від 1 лютого 2006 р. (вже за прем’єрства Єханурова) з переліку офшорів виключено Кіпр.

Олігархи купують найдорожчу нерухомість у світі, а бюджет від цього не отримує нічого. Чому дрібні підприємці, яким і так дуже важко, повинні платити податки, а олігархи вiд влади i "опозицii" – ні?

Вказаний вище запит підтримали тільки 12 депутатiв. Решта обкрадають українських громадян.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.