Вам ордени, а нам - душi молодi!

28 квітня 2011, 18:20
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
2727

Сьогодні спікеру Верховної Ради України Володимиру Литвину виповнилося 55 років.


Володимир Михайлович, вітаю Вас! В честь такої дати хочу зробити Вам подарунок. Оскільки я не знаю, яка річ принесе Вам радість і щастя, подарую конверт з грішми. Там лежатиме 764 гривні – таким є розмір мінімальної пенсії станом на квітень 2011 року, передбачений державним бюджетом України. Купiть щось на свій смак! Не нарікайте на те, що сума скромна. Це Ви, Володимир Михайлович, підтримали бюджет із такими жалюгідними соціальними видатками, незважаючи на мої протести.

Нинішній Президент Віктор Янукович більш щедрий на подарунки для Вас. Вочевидь, даються взнаки Ваші солодкі дифірамби нинішній владі, яка разом з Вами здійснює таке знущання над людьми, коли наші співвітчизники замість нормальних зарплат, пенсій та стипендій отримують смішні копійки.

За це Президент Янукович презентував Вам орден князя Ярослава Мудрого V ступеня. Цікаво, як відрегував би на Великий київський князь – тесть всія Європи?

Відома істина: є орденоносці, а є орденоПросці. Як співає “Океан Ельзи”: “Вам – ордени, а нам – душі молоді... ”.

З Днем народження, Володимир Михайлович!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.